maandag 15 april 2013

En de winnaar is..

Het is gelukt! en zo snel al!! Het magische getal 50 ('volgers') is inmiddels al overschreden..en ik voel me koning te rijk op mijn blogje!wauw!;)
Het is dan ook tijd om de winnaar bekent te maken van de give-away.. de DIY lentekrans gaat op reis.. en wel naar..(tipje van de sluier..) Groningen!

Voor deze winnaars-trekking heb ik Ivo ingeschakeld.. en dat ging als volgt:

 

duss... ik ben gaan tellen.. Syl en Moos plaatsten wel een berichtje wilden niet mee doen met de giveaway dus deze berichtjes voor de telling overgeslagen.. en dan is nr 11....tromgeroffel....kaart van kaartje2go
Gefeliciteerd Nana! (kijk hier voor haar leuke blog Goudhaartje), je bent de winnaar van de DIY lentekrans.. hij komt naar je tooeeeee!:) Ik hoop dat je aan het maken net zoveel plezier beleefd als ik heb gedaan! 
Alle niet-winnaars, blogvolgers/delers ontzettend bedankt voor het volgen, delen, bekent maken, meedoen!! 
 
Suus


9 opmerkingen:

 1. Wat heb je een ontzettend leuke blog zeg!
  Ik ben er via via terecht gekomen en meteen volger geworden :D

  Liefs,
  Lola

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Joepie!! Wat ontzettend leuk dat ik heb gewonnen! Wauw, dan maar hopen dat het me lukt om de krans zo mooi te gaan maken...
  Ik ben echt super blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wow dat is nog snel gegaan met je 50 volgers. Ik zag dat Tante Jannie goed reclame voor je heeft gemaakt ;). Gefeliciteerd allebei!

  Ik zag je mail en zag je berichtjes en de give away, maar ben op dit moment druk bezig met voorbereidingen voor de Elf Fantasy Fair.
  De give away heb ik even langs me laten gaan omdat ik er een heel ander iets van zou gaan maken hihihi en ook de eerste weken geen tijd voor heb.
  Weet ook nog niet welk zelfgemaakt iets ik zou willen gaan delen. Wat bracht jou tot mijn blog? Ben daar dan ook wel benieuwd naar.
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geweldig leuk die berichtjes van jullie en de bekendmaking van de winnares! Love it!!

   Verwijderen
  2. hoi Susan, ja supersnel he! had ik nooit verwacht!:) idd te danken aan lieve bloggers die reclame voor me hebben gemaakt! Ik zag op je blog al dat je druk was met de EFF! prachtige jurk heb je gemaakt! Ik heb je blog gevonden toen ik zelf nog geen blog had via google, ik zocht op creatief blog en je komt als eerste naar boven! dus toen ik zelf een blog was gestart dacht ik meteen aan jouw leuke blog terug, vandaar:) groetjes Suzan

   Verwijderen
 4. Ah wat leuk dat ie naar Groningen gaat; is toch bijna Friesland hahahahaha! Gefeliciteerd hoor! Je hebt me wel op een leuk idee gebracht Susan, ik zal eens kijken of ik ook zo'n leuke krans in elkaar kan flansen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. he Nicole, hihi bijna friesland..:D Je hebt zelf misschien al vanallerlei andere ideeen maar als je het leuk vindt kan ik je de making of- werkbeschrijving mailen? dan hoor ik het wel!

   Verwijderen
 5. Haha vooral leuk hoe je de winnaar hebt gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het heel leuk als je een berichtje achterlaat, lees ze met heel veel plezier!